Thursday, July 19, 2012

bukan pilihan hati

bila mana kita terperangkap di antara dua keputusan, dan terpaksa memilih antara satu.
itu yang aku rasakan skrg.
terpaksa memilih antara USM & UPM, antara Kelantan & Selangor, antara kehendak keluarga & diri sendiri.

 setelah penat berfikir (xla fikir pun sbnarnya), terpksa memilih uni yg di tgh pusat bandar.

*nak tekan botton TOLAK kat pengesahan tawaran usm tu rasa mcm berat ja.*

kadang- kadang kita terpaksa buat pilihan yang berlawanan dgn kehendak hati.
kadang- kadang kita terpaksa berkorban biarpun soal masa hadapan sendiri.
dan
kadang- kadang timbul jga rasa kekesalan di hati
luka dihati yang terpaksa disembunyi

*dah mcm the road not taken, SPM la pulak*

3 comments:

a i m z said...

insyaAllah..ada berkat mak ayah..

a i m z said...

insyaAllah..ada berkat mak ayah..

hazirahahmadrazi said...

parents ask to choooseee UPM ? okey la mcm tu :) tp sygnnyyaaaaaaa kt USM.