Thursday, May 19, 2011

semangat baru membara

‎(¯`v´¯) `·.¸.·´`·.¸.¸¸.• "In the name of God, most Gracious, most Compassionate"


kelmarin result PSPM2 matrik dah release..and ALHAMDULILLAH ramai kawan-kawan aku dapat pointer yang gempak..wahh! tahniah ehh korang..penat lelah terbalas.
tengok ramai yang update status kat fesbuk ucap alhamdulillah..pointer pun ramai 3 lebih2..
see? kenapa ramai org cakap matrik susah? ramai yang dapat result baik..semua bergantung pada diri..
nak berjaya, rajin. malas? for sure la kau tak boleh study kat matrik tu..
aku terasa sangat excited nak study..walalwehhh.hahaha


buat my friend cik muna dapat kekalkan prestasi cemerlang dengan menyapu 4 rata! jutaan tahniah,..hahaha
sayang hang..muahhh.. c o n g r a t u l a t i o n s . .




dengan kejayaan diorg ni membuatkan aku bertambah-tambah semangat nak study..oyeeaahh! papahal pun, sem 1 kena score kata one of kawan aku izuan.. thanks semua sebab bagi aku sokongan padu nak study kat matrik for this sesi..HAHAHA
aku nak study betul-betul (acecece..xstudy lagi boleh la ckp..haha ).. taknak main-main dah..score start from UPS, PSPM1 and UPS2, PSPM2.. 


dah xnak tido dah dalam kuliah (eh! yeke?haha pejam je boleh kot)
nak buat semua latihan tutor tanpa tiru org (hahahaha..boleh ker? bukn tiru tp discuss..ekeke)


buat adik2 yang dah buat keputusan nak stay kat matrik, usahalah..selamat belajar :)




p/s : tolong doakan aku supaya boleh maintain rajin setiap hari tau..ngeeee~
       please faten! wake up dear..tolong jadi student yang rajin..tolonglahh..tolong!!





9 comments:

waN Mohd Salim said...

done follow .. thnks ye dah join ..

kalau bole .. code verification dihilangkan kay

wassalam

faten suhaida said...

ps :
code verification ?
sory tnya, apa tuh?

Arif Aiman said...

owh.. verification code untuk komen nie arr.. huhu..

owh.. semoga kmu kekal rajin.. all the best ! :)

faten suhaida said...

arif :
hakhakhak..ouhhh..
kita buta it sikit..wakakar

xeyr of zeyrahh said...

ten...gud luck! all da best 4 ur stdy!
jga adik aku kt kmk k! haha

xeyr of zeyrahh said...

ten...gud luck! all da best 4 ur stdy!
jga adik aku kt kmk k! haha

faten suhaida said...

zirah :
trimas2..
hahaha..aku nak jdi senior yg berjasa.insyaallah kalau aku jumpa adik ang nti..

anum_taec said...

credit tuk aku..
mekasih3..^^
hihi

faten suhaida said...

dr anum :
aku excited ang dpt result gempakk!hahaha..