Wednesday, October 17, 2012

test 1 di upm

musim test yang sangat menakutkan.
semua subjek yang aku ambek ada test minggu ni.dan aku terpaksa serap dan scan masuk dlm pala otak semua nya dlm satu masa.

paginya kimia organik yang memang super kencang susahnya. (rata-ratanya aku hentam dan buat ajaran baru yang pastinya xdak dlm silibus yang konfemnya salah.haha)

ditambah pulak di sebelah petang nya principles of heaalth yang buat aku nak hentak pala atas meja la-la tu jgk. ( otak jammmm masa tu jgk la. satu apa pun xingat. padahal, punyala hapai sampai tdo pun dgn lecture notes. tkejut tgok soalan esei ala2 bio pspm matrik. banyak = semua soalan aku hentam dan jawapan pendek2 ja aku bagi) T_T

lewat petang bi pulak. nseb baik ini dpt mengubat kedukaan aku utk test sblumya.

#semoga aku tabah >.< pastinya ada sinar di test 2 nti. huhu insyaALLAH. be positif :')

2 comments:

a i m z said...

penuh dugaan dengan test..
:|

faten suhaida said...

berserah. tak perlu kata apa-apa. huhu.