Sunday, April 17, 2011

oh sarawak!

assalamualaikum :)
morning !

xnak kona2 dah..
tau apa yg aku mimpi semalam?
of cos la hampa (korang) xtau kan?hehe :P


aku mimpi SARAWAK !
errkkk?

adakah sebab aku tgok tv pasai plihanraya semalam sblum tidur?

tahniah kpd yg menang, yg kalah dont give up..next time kempen lgi yer! hehe




atau
sarawak ni memang tempat yg best gilaa?

sorry la..aku google ja gmbar2 ni.kelabu skit la noh.nak tgok, gunakan kanta tau :P




atau
aku ni memang dah gian nak p sana?

yg best tu, aku p sana naik motor! kahkahkah xbleh blah laa..
ingat sarawak ngn umah aku ni 10 km ker?
bleh sampai ka dari umh aku kat kedah ni ke serawak hnya naik motor sbgai transport?
lawak kot!
org p sana suma nek flight..hahaha
eh! dah nama pun mimpi..
evrything can be
cece..speaking pulak :P






tapi..

aku masih pelik


kenapa mesti sarawak??


2 comments:

Bulan Syurga said...

saba2 hehehe
sarawak memg jauh.....

faten suhaida said...

xpenah sampai lg ni..
excited kot.hahaha ^_^